Eliaksenkatu 2 95400 Tornio

Hakatie 9 95700 Pello

Alkkulanraitti 42 95600 Ylitornio

PALVELUT

 

Kirjanpito

  • Juokseva kirjanpito / sisäinen laskenta, arvonlisäverolaskelma ja sen toimitus veroviranomaisille, virallinen tilinpäätös, tasekirja liitetietoineen ja veroilmoitukset.

Laskujen maksupalvelu ja ostoreskontra

  • Ostolaskujen käsittely ja maksaminen, ajantasaisen ostoreskontran ylläpito, ostolaskujen vastaanotto ja käsittely myös sähköisessä muodossa.

Laskutus ja myyntireskontra

  • Laskujen laadinta toimitetusta aineistosta tai asiakkaan oma etäkäyttö, laskujen eteenpäin lähetys paperilla tai sähköisesti, myyntireskontran hoitaminen.

Palkanlaskenta

  • Palkkojen/sivukulujen laskenta, tilitykset – siirrot maksatukseen, kuukausi- ja vuosi-ilmoitukset viranomaisille,  palkkatodistukset, viranomaistodistukset.

Sukupolvenvaihdokset ja yrityskaupat

  • Sukupolvenvaihdosten ja yrityskauppojen suunnittelu ja toteuttaminen.

Verosuunnittelu

  • Yrityksen ja yrittäjän / omistajan verotuksen optimointi ja eri vaihtoehtolaskelmien laatiminen.

Yhtiöoikeudelliset palvelut

  • Yrityksen perustaminen - ohjeistus yhtiömuodon valintaan, perustamisasiakirjojen laadinta, verohallinnon rekistereihin ja kaupparekisteriin merkitseminen. Yhtiömuodon muutokset, yhtiösopimuksen ja yhtiöjärjestyksen muutokset, yhtiön sulautuminen tai jakautuminen, yhtiön toiminnan lopettaminen tai yhtiön purkaminen.
 

Tarjoamme asiakkaillemme perinteisen kirjanpidon lisäksi palvelukokonaisuuksia, jotka mahdollistavat vaikka koko taloushallinnon ulkoistamisen tai ohjelmiemme etäkäytön. Tuotamme yrityksesi talouden kehittymistä kuvaavia reaaliaikaisia ja ajantasaisia seurantaraportteja ja tulosennusteita päätöksenteon tueksi.

Räätälöimme aina palvelumme vastaamaan asiakkaan tarpeita. Mikäli et tunne löytäväsi tarvitsemaasi palvelua, ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä kuinka voimme viedä asiaa eteenpäin.


TUTKI SIVUSTOA